LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

….


MENU ‘SEIZOENEN’


Venkel ‘tartaar’
Doperwt - Wasabi - Dille

Pompoen
St.-Jakobsvrucht ‘gebakken’ - Girolles

Haverwortel
Whisky - Koffie - Peperkoek

Spitskool
Vlaamse duif - Kweepeer
of
Prei
Lotte - Hazelnootboter
¨¨¨¨
Pompoen
Sinaasappel - Amandel

of
Kaas (+ €8)


MENU SEIZOENEN     € 95


MENU  'GROENTEN' 

Venkel ‘tartaar’
Doperwt - Wasabi - Dille

Pompoen
Girolles

Haverwortel
Whisky - Koffie - Peperkoek

Prei ‘gepoft’
Peterselie - Ratte-aardappel
¨¨¨¨
Pompoen
Sinaasappel - Amandel

of
Kaas (+ €8)

MENU GROENTEN     € 85

…..


LUNCH

OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50

.….


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.

GESCHENKBON