LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen
vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met
NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur
….
MENU ‘SEIZOENEN’
Venkel ‘tartaar’
Doperwt - Wasabi - Dille
…
Pompoen
St.-Jakobsvrucht ‘gebakken’ - Girolles
…
Haverwortel
Whisky - Koffie - Peperkoek
…
Spitskool
Vlaamse duif - Kweepeer
of
Prei
Lotte - Hazelnootboter
¨¨¨¨
Pompoen
Sinaasappel - Amandel
of
Kaas (+ €8)
MENU SEIZOENEN € 95
MENU 'GROENTEN'
Venkel ‘tartaar’
Doperwt - Wasabi - Dille
…
Pompoen
Girolles
…
Haverwortel
Whisky - Koffie - Peperkoek
…
Prei ‘gepoft’
Peterselie - Ratte-aardappel
¨¨¨¨
Pompoen
Sinaasappel - Amandel
of
Kaas (+ €8)
MENU GROENTEN € 85
…..
LUNCH
OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50
.….
Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.