LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen
vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met
NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur
….
Opgelet : Jaarlijks verlof tot en met 14 augustus 2025
MENU ‘SEIZOENEN’
‘Dry Aged’ biet tartaar
Augurk - Dille - Komkommer
…
Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot
…
Wortel
Langoustine - Kerstomaat
…
”Courgette”
Zomerree - Shiitakes
of
Venkel
Lijnzeebaars - Dille
¨¨¨¨
Kers
Pistache - Moerasspirea
of
Kaas (+ €8)
MENU SEIZOENEN € 95
MENU 'GROENTEN'
‘Dry Aged’ biet tartaar
Augurk - Dille - Komkommer
…
Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot
…
Tomaat gerookt
Wortelbrandade - Laurier
…
”Courgette”
Bloemkool - Citroen
…
Kers
Pistache - Moerasspirea
MENU GROENTEN € 85
…..
LUNCH
OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50
.….
Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.