LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

….

Opgelet : Jaarlijks verlof tot en met 14 augustus 2025

MENU ‘SEIZOENEN’


‘Dry Aged’ biet tartaar
Augurk - Dille - Komkommer

Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot

Wortel
Langoustine - Kerstomaat

”Courgette”
Zomerree - Shiitakes
of
Venkel
Lijnzeebaars - Dille

¨¨¨¨
Kers
Pistache - Moerasspirea

of
Kaas (+ €8)


MENU SEIZOENEN     € 95


MENU  'GROENTEN' 


‘Dry Aged’ biet tartaar
Augurk - Dille - Komkommer

Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot

Tomaat gerookt
Wortelbrandade - Laurier

”Courgette”
Bloemkool - Citroen

Kers
Pistache - Moerasspirea


MENU GROENTEN     € 85

…..


LUNCH

OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50

.….


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.

GESCHENKBON