LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

….

MENU ‘SEIZOENEN’


Groenten Carpaccio
Dry aged biet - Salsa verde

Asperges
Camille - Amandel - Gerookte saus

Wortel
Langoustine - Kerstomaat

”Courgette”
Krielhaantje - Citroen
of
Venkel
Lijnzeebaars - Dille

¨¨¨¨
Aardbei
Magnolia - Mascarpone

of
Kaas (+ €8)


MENU SEIZOENEN     € 95


MENU  'GROENTEN' 


Groenten Carpaccio
Dry aged biet - Salsa verde

Asperges
Camille - Amandel - Gerookte saus

Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen

”Maiïtake"
Knolselder - Aubergine - XO

Aardbei
Magnolia - Mascarpone


MENU GROENTEN     € 85

…..


LUNCH

OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50

.….


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.

GESCHENKBON