LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

 

 

 

MENU  'SEIZOENEN'

 

Zilte groentjes en Oosterscheldepaling 'gerookt'
Schorseneer
---

Aardpeer en Coquilles 'gebakken' *
Kardemon - Citrus
---

Gepekelde groentjes en Zeetong **
Jeneverbes - Gebrande room
---

Boerenkool en Fazant
Geroosterde ui - Amandel

of
Pompoen en Grietfilet
Shiitakes - Douglasspar - Geitenkaas

---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Peer en Groene kruiden
Specerijen - Sabayon van vlier

 

3 SEIZOENEN      € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 SEIZOENEN     € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 SEIZOENEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

..........

 

 

MENU  'GROENTEN'

 

Rode herfstsalade
Gerookte rode biet - Cashewnoten
---

Bloemkool en Eidooier *
Amandelmelk - Zachte pickles

---

Open ravioli van koolrabi **
Nieuwe prei - Amontillado - Citroenverbena
---

Oesterzwam 'gebakken'
Tomaat - Choronsaus

---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Pompoen en Citroen
Yoghurt - Zwarte besblad

 

 

3 GANGEN     € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 GANGEN    € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 GANGEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.