LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

….

Vanaf 15 augustus 2025

MENU ‘SEIZOENEN’


Noordzeekrab
Venkel - Dille

Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot

Tomaat gerookt
Wortelbrandade - Laurier

”Courgette”
Zomerree - Girolles
of
Venkel
Zonnevis - Zeeuwse mosselen
¨¨¨¨
Abrikoos
Framboos - Matten

of
Kaas (+ €8)


MENU SEIZOENEN     € 95


MENU  'GROENTEN' 


Dry aged red beet
Komkommer - Dille - Augurk

Artisjok
Prei - Gefermenteerde Sjalot

Tomaat gerookt
Wortelbrandade - Laurier

”Courgette”
Bloemkool - Citroen

Abrikoos
Framboos - Matten


MENU GROENTEN     € 85

…..


LUNCH

OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50

.….


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.

GESCHENKBON