LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

 

 

 

MENU  'SEIZOENEN'

 

Groene asperges en Jonge makreel
Komkommer - Dille - Zuurdesem
---

Nieuwe prei en Tarbot *
Oester - Amontillado - Citroenverbena
---

Courgette en Langoustine **
Munt - Gepofte rijst
---

Gebrande ui en Wilde zeebaars
Venkel - Aubergine
of
Oesterzwam en Zomerree
Tomaat gebakken - Choronsaus
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Vlierbloesem en Aardbeien
Witte chocolade - Citroen

 

3 SEIZOENEN      € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 SEIZOENEN     € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 SEIZOENEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

MENU  'GROENTEN'

 

Groene asperges
Groene appel - Komkommer - Dille
---

Open ravioli van Koolrabi *
Nieuwe prei - Amontillado - Citroenverbena
---

Courgette **
Geitenkaas - Citrus
---

Oesterzwam 'gebakken'
Tomaat - Choronsaus
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Vlierbloesem en Aardbeien
Witte chocolade - Citroen

 

 

3 GANGEN     € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 GANGEN    € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 GANGEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.