LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen
vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met
NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur
….
MENU ‘SEIZOENEN’
Groenten Carpaccio
Dry aged biet - Salsa verde
…
Asperges
Camille - Amandel - Gerookte saus
…
Wortel
Langoustine - Kerstomaat
…
”Courgette”
Krielhaantje - Citroen
of
Venkel
Lijnzeebaars - Dille
¨¨¨¨
Aardbei
Magnolia - Mascarpone
of
Kaas (+ €8)
MENU SEIZOENEN € 95
MENU 'GROENTEN'
Groenten Carpaccio
Dry aged biet - Salsa verde
…
Asperges
Camille - Amandel - Gerookte saus
…
Tortellini met Broccolini
Daslook - Gefermenteerde citroen
…
”Maiïtake"
Knolselder - Aubergine - XO
…
Aardbei
Magnolia - Mascarpone
MENU GROENTEN € 85
…..
LUNCH
OP DONDERDAGMIDDAG EN VRIJDAGMIDDAG
BIEDEN WIJ OOK EEN LUNCH 3 GANGEN
AAN €50
.….
Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.