FEESTELIJKE AFHAALMENUS   2018-2019

Met onze feestelijke afhaalmenus kan U samen met uw genodigden zorgeloos genieten.
Alle gerechten zijn volledig bereid, het voorgerecht is op bord gedresseerd en wij voorzien
in een praktische handleiding voor het opwarmen van de andere gerechten.

 

MENU 1          € 38

·      Gerookte wilde zalm I plattekaas I gele biet I mierikswortel

·      Pompoensoep I croutons I spek

·      Kalkoen I wortelgroentjes  I peertje I kruidenkaas

·      IJsgebak  of  Tiramisu  of  Chocoladetaart met roomijs

 

     EXTRA VOORGERECHT
·      Tijgergarnalen I kruidenroomsaus               + € 12
·      Grietfilet I jeneverbes I groene selder       + € 14

 

MENU 2          € 55

·      Ceviche van zeebaars I groene kruiden I koolrabi

·      Gebakken grietfilet I jeneverbes I groene selder

·      Filet pur van hert I spitskool I pistache I broccoli
           
 of
      
Parelhoen I grondwitloof I appel

·      IJsgebak  of  Tiramisu  of  Chocoladetaart met roomijs

 

     EXTRA VOORGERECHT
·      ½ kreeft uit de oven I kruiden I tomaat      + € 20

 

 

HAPJES (3 stuks - enkel verkrijgbaar in combinatie met een menu)  € 6         

GRATIS APERITIEFHAPJES (3 stuks)
·       bij bestelling van KERSTMENUS  vóór 15/12
·       bij bestelling van NIEUWJAARSMENUS  vóór 20/12

DE BESTELLINGEN WORDEN AFGESLOTEN 5 DAGEN VOOR DE AFHAALDATUM

AFHALING VAN BESTELLINGEN
·       Kerstavond 24/12 en Oudejaarsavond 31/12         van 15u tot 17u
·       Kerstdag 25/12 en Nieuwjaarsdag 1/1                     van 10u tot 11u

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________

                     

BESTELFORMULIER AFHAALMENUS
Alle vakjes met een * zijn verplicht in te vullen. Binnen de 24u ontvangt U per mail een bevestiging van uw bestelling.
DATUM VAN AFHALING *
Vermeld hier het aantal personen en uw menukeuze, bv. 5x Menu 2
EXTRA VOORGERECHT
HOOFDGERECHT *
AARDAPPELKEUZE *
NAGERECHT *
Indien U meerdere keuzes heeft aangevinkt dan kan U hier de aantallen vermelden :bv. 2x Hert, 3x Fazant