LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

 

 

 

MENU  'SEIZOENEN'

 

 

Koolrabi
Ceviche van zeebaars - Limoen - Plattekaas
---

Aardpeer*
Gebakken St.-Jakobsvruchten - Appel
---

Grondwitloof **
Kalfszwezerik - Miso - Champignon

---
Risotto van parelgerst
Fazant - Bospaddestoelen - Rodenbach grand cru
of
Boerenkool
Hert - Broccoli - Pistache
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Chocolade
Caramel - Hazelnoot - Pastinaak

 

3 SEIZOENEN      € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 SEIZOENEN     € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 SEIZOENEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

..........

 

 

MENU  'GROENTEN'

 

Gele biet
Mierikswortel - Plattekaas - Sesam
---

Aardpeer*
Appel - Mosterd
---

Grondwitloof **
Miso - Champignon

---
Risotto van parelgerst
Bospaddestoelen - Rodenbach grand cru

---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Chocolade
Caramel - Hazelnoot - Pastinaak

 

 

 

3 GANGEN     € 45      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
4 GANGEN    € 55 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 30
5 GANGEN     € 65 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 35

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

WORDT VERWACHT
vanaf 5 januari 2019

Couscous van bloemkool
Noordzeekrab - Groene kruiden
---

Wortel en Gefermenteerde tomaat*
Grietfilet - Gerookte mousseline
---

Grondwitloof **
Mosterd - Kalfszwezerik

---
Knolselder in zoutkorst
Risotto met boschampignons - Vlaamse duif
of
Venkel en Gebrande ui
Zeebaars - Rouille
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Maak mij blij !
(Nederlands voor tiramisù)
Plattekaas - Speculaas - Chocolade


 

 

 

 

 

 

 


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.