LOKALE GROENTEN - een selectie van seizoensgroenten uit traditionele of biologische of klimaatvriendelijke teelt
en
LOKALE KRUIDEN - uit onze kruidentuin of wildgeplukt in de Vlaamse Ardennen

vormen het uitgangspunt van onze gerechten
en worden gecombineerd met

NOORDZEEVIS - uit duurzame visvangst
en
VLEES EN GEVOGELTE - van kleinschalige producenten
WILD - uit de natuur

 

 

 

MENU  'SEIZOENEN'

 

 Couscous van bloemkool
Noordzeekrab - Groene kruiden
---

Wortel en Gefermenteerde tomaat*
Grietfilet - Gerookte mousseline
---

Grondwitloof **
Mosterd - Kalfszwezerik

---
Knolselder in zoutkorst
Boschampignons - Vlaamse duif
of
Venkel en Gebrande ui
Zeebaars - Rouille
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Maak mij blij !’
Plattekaas - Speculaas - Chocolade

 

3 SEIZOENEN      € 50      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
(niet op vrijdagavond en zaterdagavond)

4 SEIZOENEN     € 60 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 33
5 SEIZOENEN     € 70 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 40

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

..........

 

 

MENU  'GROENTEN'

 

Gele biet
Mierikswortel - Plattekaas - Sesam
---

Wortel en Gefermenteerde tomaat *
Geitenkaas - Gerookte mousseline
---

Grondwitloof **
Miso - Champignon

---
Risotto van parelgerst
Bospaddenstoelen

---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Maak mij blij !’
Plattekaas - Speculaas - Chocolade 

 

3 SEIZOENEN      € 50      -   passende wijnen (bier bij kaas) € 25
(niet op vrijdagavond en zaterdagavond)

4 SEIZOENEN     € 60 *    -   passende wijnen (bier bij kaas) € 33
5 SEIZOENEN     € 70 **   -   passende wijnen (bier bij kaas) € 40

supplement kaas en dessert € 10   -   passende wijn (bier bij kaas) € 5

 

 

WORDT VERWACHT
vanaf 8 februari 2019

Koolrabi en Rettich
Zacht gegaarde skrei - Dille - Gepofte parelgort
---

Wortel en Gefermenteerde tomaat *
Grietfilet - Gerookte mousseline
---

Boerenkool en wei **
Oester - Zeekraal

---
Grondwitloof en maïs
West-Vlaams kalf - Mosterd
of
Spitskool en Waterkers
Witte heilbot - Jeneverbes
---

Kaas (Supl. €5)
een selectie van 5 Belgische kazen
en/of
Maak mij blij !’
Plattekaas - Speculaas - Chocolade 


 

 

 

 

 

 

 


Wil je graag op de hoogte blijven wanneer wij een nieuw menu invoeren? Laat dan hier je gegevens na.